Zachte schapenvachten

De zachtste en warmste schapenvachten zijn de Toscaanse vachten en de moeflon vachten. Alle vachten zijn van eigen schapen omdat wij vlees verkopen en zelf slachten. De mooiste vachten leggen wij aan de kant zodat de familie hier een mooi product van kan maken. Zachte schapenvellen voor een zachte prijs.

Zachte schapenvachten
Warme schapenvachten

Zachte vachten moet je zien en voelen

Of een schapenvacht zacht is en mooi van kleur dat kan je niet vanaf een foto zien. Wil je echt een mooi vacht kopen dan moet je die zelf komen voelen en bekijken. Online schapenvel kopen is kansloos. U zal het leuk vinden maar nooit een binding mee hebben omdat het eigenlijk net niet die specifieke kleuren of eigenschappen heeft. Bel Cathy voor afspraak, 7 dagen per week.

Zacht schapenvachten scheelt per ras

Of een schaapsvacht warm en zacht is dat scheelt echt per ras. Omdat wij voor de vleesproductie diverse rassen gebruiken zijn niet alle schapenvachten geschikt om te laten looien. Zachtheid van een vacht hangt mede af van:

  1. Kort geschoren of langer haar
  2. Dikke of dunne vacht
  3. Wintervachten of zomervachten
Zachte schapenvachten
Zachte schapenvachten

Warmste vachten zijn wintervachten

In het najaar en de winter zijn de vachten van schapen dikker. Dat is mede de reden dat wintervachten de warmste vachten zijn. Cathy van schapenvacht24 nodigt u uit om een kijkje te nemen in de schapenschuur. Alleen op afspraak is het mogelijk om te komen kijken. Wij staan op de markt en zijn vaak ook aan het snijden. U bent 7 dagen per week welkom om de zachte schapenhuiden te voelen en te bekijken.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button