Zachte schapenvachten

De warmste en zachtste schapenvachten zijn de Toscaanse vachten en de moeflon schapenvachten. Alle vachten zijn van eigen schapen omdat wij vlees verkopen en zelf slachten. De mooiste vachten leggen wij aan de kant zodat de familie hier een mooi product van kan maken.

Zachte schapenvachten
Warme schapenvachten

Zachte schapenvachten moet je zien en voelen

Of een schapenvacht zacht is en mooi van kleur dat kan je niet vanaf een foto zien. Wil je echt een mooi schapenvacht dan moet je die zelf komen voelen en bekijken. Online schapenvacht kopen is kansloos. U zal het leuk vinden maar nooit een binding mee hebben omdat het eigenlijk net niet die specifieke kleuren of eigenschappen heeft.

Warme schapenvachten scheelt per ras

Of een schapenvacht warm en zacht is dat scheelt echt per ras. Omdat wij voor de vleesproductie diverse rassen gebruiken zijn niet alle schapenvachten geschikt om te laten looien. Zachtheid van een schapenvacht hangt mede af van:

  1. Kort geschoren of langer haar
  2. Dikke of dunne vacht
  3. Wintervachten of zomervachten
Zachte schapenvachten
Zachte schapenvachten

Warmste vachten zijn wintervachten

In het najaar en de winter zijn de vachten van schapen dikker. Dat is mede de reden dat wintervachten de warmste schapenvachten zijn. Cathy van schapenvacht24 nodigt u uit om een kijkje te nemen in de schapenschuur. Alleen op afspraak is het mogelijk om te komen kijken. Wij staan op de markt en zijn vaak ook aan het snijden. U bent 7 dagen per week welkom om de zachte schapenvachten te voelen en te bekijken.

Facebook
Twitter
Pinterest
Call Now Button